Lørdags Gårdbutikken

Lørdage fra oktober til Marts

Klokken 10.00 - 15.00

Gårdbutikken åbner d.7 oktober. 2023

Selvbetjenings Gårdbutikken

 Åbent hver dag fra morgen til aften. 

Det er selvbetjening.

Kontant betaling samt MobilePay

Pæresorter

Clara Friis

Clara Friis hører til vores mest velsmagende pærer. Kan nydes direkte fra træet fra grøn i september til gul og saftig i oktober.

Herrepære

Herrepære ligner lidt Clara Friis og smager næsten lige så godt. Herrepære er mere frugtbar og senere end Clara Friis. Forklaringen hos os er, at den hedder Herrepære, fordi den er så grim.

Doyenne du Comice

Doyenne du Comice er en anden af vores fantastisk velsmagende pærer. Desværre er den ikke særlig frugtbar. Doyenne plukkes sidst i oktober og kan holde sig til ind i december. Skal nydes moden, hvor den safter. Den er saftig, så der står 111 ned ad hagen, når man spiser den.​

Conference

Conference har måske ikke en uovertruffen smag, men til gengæld er den meget frugtbar og modstandsdygtig over for sygdomme.

Den kan spises direkte fra træet engang i september til langt hen i oktober. Plukket i tide - før kernerne bliver sorte - og opbevaret køligt, kan man være heldig at opbevare dem helt hen i december.

Clapps Favorit

Clapps Favorit er modne i september, og har næsten hvidt frugtkød, der er lidt groft i strukturen. Sød i smagen med god aroma.

Alexander Lucas

Alexander Lucas blev fundet vildtvoksende i omegnen af Blois i Frankrig omkring 1870. Den fik navn efter den person som lagde mærke til træet. Indført til Norden omkring 1910. Den giver store, regelmæssige, ægformede frugter. Frugtkødet er gult med sød smag og god aroma. Bør plukkes sent, helst i november. Holder sig fint året ud.​

FIRMAINFO

​Ullemose Frugt

CVR: 25461975

ADRESSE

​Hovvej 7

5883 Oure

KONTAKT

Tlf.: 62 28 28 56 eller 30 31 23 24

Send en mail