Lørdags Gårdbutikken

Lørdage fra oktober til Marts

Klokken 10.00 - 15.00

Gårdbutikken åbner d.7 oktober. 2023

Selvbetjenings Gårdbutikken

 Åbent hver dag fra morgen til aften. 

Det er selvbetjening.

Kontant betaling samt MobilePay

​Hvem står bag

Jesper: Jeg er født på gården og har arbejdet fuldtids med plantagedrift siden jeg var 15 år. Foruden arbejdet som frugtavler, er jeg optaget af politik og medlem af Venstre. I 2001 blev jeg valgt ind i kommunalbestyrelsen i Gudme, og ved kommunesammenlægningen fik jeg plads i den ny Svendborg Kommunes byråd. 

Tidligere spillede jeg meget fodbold og var bl.a. på SfBs divisionshold.

Anne-Mette: Jesper og jeg har kendt hinanden siden 1980, og i 1988 blev vi gift. Jeg har indtil 2004 haft udearbejde ved siden af arbejdet på gården. Jeg har bla. været butiksansvarlig i modetøjsforretninger og sagsbehandler i en fagforening. Men nu har vi valgt, at vi begge bruger vores kræfter på at styrke frugtavlen og ikke mindst gårdbutikken. Foruden opgaverne herhjemme.

Louise: Jeg er 30 år og bor i Sønderborg med min mand Morten og vores lille datter. Jeg arbejder som sygeplejerske. Jeg kommer hjem så ofte jeg kan og hjælper til med lidt af hvert. Det er dejligt at være med på marked og snakke med alle mulige om vores æbler, pærer og alt det andet.

John: Jeg er 27 år og jeg blev færdig med min uddannelse som produktionsgartner med speciale i frugtavl for 5 år siden. Jeg hat taget min uddannelse på Beder gartnerskole og været elev hjemme på Ullemose og den sidste praktik periode på New Zealand. Jeg har de sidste år arbejdet on/off på gården, været i livgarden og rejst en tur tilbage til New Zealand og arbejdet igen. 

Sofie: Jeg er 22 år og er igang med mit 3 sabbatår hvor jeg har arbejdede på gården i højsæson og så har jeg rejst rundt i asien med en veninde når der var lavsæson. 

Freja: Jeg er 11 år og går i 6 klasse på Ø.Åby Friskole. Jeg går til svømning og spejder og ellers elsker jeg at lege med mine venner og vores kat og hund.

...og vejret

​Så er der det med vejret. Det er klart, at vi med over 50 hektar plantage er helt afhængige af vejret. Fra april til november følger vi vejrudsigten indgående, og hvis det lige er tiden at få plantet, sprøjtet eller høstet, så må familiefødselsdage eller planlagte møder gennemføres uden Jesper.


Jesper: ”Vejret kan vi ikke gøre noget ved, men vi må sørge for at gøre det bedste, vi kan for at pleje træer og buske rigtigt. Så kan vi ikke gøre mere.”


”Vi får et særligt forhold til vejret, og det havde min far også. Jeg husker som knægt, hvordan far reagerede, da det endelig begyndte at regne efter en lang tørkeperiode. Han tog en stol ud og satte sig under halvtaget og bare nød dråberne, der faldt.”

​Familien Ullemose

Jesper fra 1962

Anne-mette fra 1964

Louise fra 1990

John fra 1993

Sofie fra 1998

Freja fra 2008

FIRMAINFO

​Ullemose Frugt

CVR: 25461975

ADRESSE

​Hovvej 7

5883 Oure

KONTAKT

Tlf.: 62 28 28 56 eller 30 31 23 24

Send en mail