Most

Æblemost
Ullemose Æblemost er Ufiltreret most af koldpresset saftige æbler, håndplukket fra vores egen frugtplantage. Æblerne sorterne vi bruger til mosten er nøje udvalgt for at give den bedste smag. Intet tilsat hverken sukker, vand eller andet. Bare rent presset æbler.

Æblemost m. Solbær
Ullemose Æblemost er Ufiltreret most af koldpresset saftige æbler, håndplukket fra vores egen frugtplantage. Der er tilsat 20% solbær. Æblerne sorterne vi bruger til mosten er nøje udvalgt for at give den bedste smag. Intet tilsat hverken sukker, vand eller andet. Bare rent presset æbler.

Æblemost m. Ribs
Ullemose Æblemost er Ufiltreret most af koldpresset saftige æbler, håndplukket fra vores egen frugtplantage. Der er tilsat 20% Ribs. Æblerne sorterne vi bruger til mosten er nøje udvalgt for at give den bedste smag. Intet tilsat hverken sukker, vand eller andet. Bare rent presset æbler.

Æblemost m. Kirsebær

Ullemose Æblemost er Ufiltreret most af koldpresset saftige æbler, håndplukket fra vores egen frugtplantage. Der er tilsat 20% kirsebær. Æblerne sorterne vi bruger til mosten er nøje udvalgt for at give den bedste smag. Intet tilsat hverken sukker, vand eller andet. Bare rent presset æbler.2009 tegner til at blive et rigtig godt år for moreller. Det skyldes, at kirsebærrene i blomstringstiden havde de bedste betingelser med masser af sol og varme i foråret. Normalt har vi i Danmark ellers svært ved at konkurrere med de tyrkiske moreller. Det skyldes, at moreller er bedst i tørt klima, og kunsten er at plukke dem, inden nogen begynder at revne.​

Alle vores most findes i flasker og 5 liter box. Hvor der er forskellige tilbud. 

FIRMAINFO

​Ullemose Frugt

CVR: 25461975

ADRESSE

​Hovvej 7

5883 Oure

KONTAKT

Tlf.: 62 28 28 56 eller 30 31 23 24

Send en mail